Vi älskar våra Wave Riders!

Bli en Wave Rider idag!

Ladda ner vår Hawaii Poké app idag och bli en Wave Rider!

Wave Rider-programmet är utformat för att belöna dig varje gång du handlar på Hawaii Poké.

Om du inte är medlem ännu är det nu den perfekta tiden att gå med! Du kan gå med helt enkelt genom att registrera dig i vår app

Belöningar

Från och med nu kommer du att få en bonuskupong på 25 SEK för varje 2 500 Waves du tjänar. Dina 25 SEK-kuponger kommer att finnas tillgängliga i kassan i appen.

Spendera dem gärna direkt, eller spara dina kuponger för att få en poké bowl hos oss!

Du kommer också att få speciella presentkoder, erbjudanden och kampanjer skickade till dig som e-postmeddelanden eller krediteras till ditt konto i appen.

Nivåer

Som Wave Rider kommer du att tjäna Waves vid varje köp – 5 Waves för varje SEK du spenderar. Dessa waves är inte bara för show; de låser upp våra exklusiva medlemsnivåer och deras förmåner. Ju fler Waves du tjänar, desto högre klättrar du på våra nivåer och låser upp ännu fler fantastiska belöningar!

Vi har designat tre fantastiska nivåer: brons, silver och guld.

Varje nivå kommer med unika förmåner, från specialerbjudanden och rabatter till födelsedagserbjudanden och extra Waves. Kolla in vår nivåtabell nedan för alla detaljer.

REDO ATT BESTÄLLA?

LADDA NER APPEN IDAG!

Hawaii Poké Mobile App

Mer nyheter


Hawaii Poké lanserar ny catering meny!

februari 3, 2024

Cateringmeny för alla! Vi på Hawaii Poké har jobbat hårt för att få ihop de rätta ingredienserna som mynnar ut i Sveriges bästa poké bowls. […]

Fortsätt läsa